Simplu. Securizat.
De încredere.

Cu ajutorul WhatsApp, veți putea primi mesaje în mod rapid, simplu, securizat și opțiunea de apelare free * , disponibile pe toate telefoanele din întreaga lume.
Descărcați acum
* Se pot percepe taxe pentru datele mobile. Contactați operatorul dvs. pentru detalii.

Apeluri vocale și video WhatsApp

Vorbiți gratuit

Cu ajutorul apelurilor vocale, puteți discuta cu prietenii și familia free * , chiar dacă se află în altă țară. Iar cu ajutorul apelurilor video free * , puteți purta conversații vizuale pentru acele momente când apelurile vocale sau mesajele nu mai sunt suficiente. Apelurile vocale și video WhatsApp utilizează conexiunea la internet a telefonului dvs. în locul minutelor oferite de planul operatorului mobil. Prin urmare, nu se vor percepe taxe costisitoare pentru apelare.

Criptare integrală

Securitate implicită

Unele dintre cele mai personale momente ale dvs. sunt distribuite în WhatsApp, motiv pentru care am introdus criptarea integrală în cele mai recente versiuni ale aplicației noastre. Atunci când sunt criptate integral, mesajele și apelurile dvs. sunt securizate, astfel încât numai dvs. și persoana cu care comunicați le poate citi sau asculta și nimeni altcineva, nici măcar WhatsApp.
Explorați opțiuni

xjs.ultra-shop.homelinux.org qk3.ultra-shop.homelinux.org zarinsk.big-shopstore.xyz главная rss sitemap html link